Vol Vertrouwen Veranderen

WCG richt zich volledig op het digitaliseren van de groothandel. Wij zijn de strategische partner met technologische bagage. Wij hebben hierbij niet de wijsheid niet in pacht. We werken daarom liever als een team aan de oplossing. Zo helpen wij groothandels aan het zelfvertrouwen om te veranderen. Onze klanten zien de kansen van de digitale groothandel, én kunnen ze pakken.

Lees een aantal cases die we samen met onze groothandelsrelaties hebben gerealiseerd.

Businesscases

Jeroen Philippi
Jeroen Philippi
Verkoop & marketing

“Zorg voor een succesvolle transformatie door een stip aan de horizon te zetten. Ga altijd met de juiste bagage op weg naar je doel. Anticipeer en zorg voor tussentijdse successen. Dat geeft binnen organisaties acceptatie en enthousiasme voor de volgende stap.”

Roel Smeding
Roel Smeding
Op het snijvlak van technologie en bedrijfsprocessen

"Bij het realiseren van automatiseringsoplossingen voor de groothandel is juist op het snijvlak van technologie en bedrijfsprocessen het verschil te maken. Ik ben geïnteresseerd in de vraag achter de vraag en verbind deze graag met de mogelijkheden die technologie kan bieden. Mijn favoriete werkterrein is waarbij ik mijn handigheid met technologie kan verbinden met de kennis over bedrijfsprocessen. Tezamen zorgt het voor de juiste ingrediënten om stappen te zetten naar een succesvolle digitale groothandel."