Met heldere inzichten goede beslissingen nemen

We zien dat de behoefte van groothandels aan geavanceerde rapportage- en analyse-oplossingen steeds verder toeneemt. Want ook in een steeds concurrerender markt met kritischer klanten wil je blijven groeien en presteren. Hiervoor heb je bruikbare data nodig die je helpen betere bedrijfs- en verkoopbeslissingen te nemen en klanten beter te bedienen.

De kracht van het delen

Veel analyse-oplossingen vragen van de individuele groothandel een flinke investering en doorlooptijd. Deze zijn eigenlijk niet of nauwelijks te dragen. Een eigen analyse-oplossing, waarvan de ontwikkeling en investering gedeeld wordt door meerdere klanten/gebruikers biedt hierbij uitkomst. De gebruikskosten zijn lager en investeringen in nieuwe ontwikkelingen worden slim gedeeld.

Een vliegende start

Met Wholesale Analytics Cloud bieden we een ‘vliegende start’ met de moderne Qlik Sense rapportage- en analyse-oplossingen. Je kunt hiermee, tegen een relatief lage investering, invulling geven aan jouw groeiambities op basis van een data-gedreven strategie.

Alles-in-één analytics vanuit de cloud

Qlik Sense Cloud

Wholesale Analytics Cloud is een analyse oplossing op basis van Qlik Sense technologie geleverd vanuit de cloud.

De oplossing is daarmee schaalbaar met een aantrekkelijke instap.

Wholesale Analytics Cloud is inclusief automatische Qlik Sense release updates en de beheerdiensten op de (cloud) infrastructuur.

Het biedt jouw groothandel een vliegende start met een kant-en-klaar datamodel en intuïtieve dashboards. Deze geven je stuurinformatie voor je verkoop, inkoop, logistiek en financiën. Het is mogelijk om zelf ook dashboards en rapporten te ontwikkelen gebaseerd op het datamodel.

Vanzelfsprekend kun je rekenen op actieve ondersteuning zodat je alles uit de applicatie haalt en volledig databedreven kunt werken.

Informatieaanvraag Wholesale Analytics

Stuur mij meer informatie over de Wholesale Analytics  softwareoplossing.

Formulier
Voor- en achternaam
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Gert-Jan van Schie
Gert-Jan van Schie
Data-integratie & stuurinformatie

"Het applicatielandschap binnen groothandels is de laatste jaren in omvang gegroeid. Het is een combinatie van verschillende systemen geworden die vooral goed met elkaar moeten samenwerken en veel data uitwisselen. Dit geheel kan een lastige puzzel zijn. Samen met de klant deze puzzel oplossen zie ik als mijn uitdaging. Daarnaast streef ik ernaar de data die voorhanden is optimaal te benutten zodat groothandels betere besluiten kunnen nemen. Het bedrijf niet alleen sturen op basis van onderbuikgevoel, maar op basis van inzichten en de juiste cijfers."

René van Dalen
Rene van Dalen
Data-analyse & stuurinformatie

"De rol van relevante informatie wordt vaak onderschat. Wat relevant voor de één is hoeft niet per definitie relevant te zijn voor de ander. Met het groeiende aantal automatiseringssystemen heeft een organisatie een schat aan informatie. Het is de kunst om in deze overvloed en complexiteit heel pragmatisch te blijven denken. Het is daarbij belangrijk elke gebruiker de informatie te bieden die ook echt helpt in het behalen van de persoonlijke doelen en uitvoeren van de taken i.p.v. een inefficiënte overdaad aan informatie."