Kennisnetwerk

ExpertPlace brengt je in contact met vakgenoten en groothandels die te maken hebben met vergelijkbare processen. Meestal werken ze met dezelfde technologische ERP-bodemplaat (zoals Kerridge). Kennis en ervaring, vraag en aanbod worden voor alle deelnemers inzichtelijk en bereikbaar gemaakt

Kansen voor synergie

De mondiale digitalisering vraagt van iedere ketenpartner constante innovatie, specialisatie en procesefficiency. Ook van jou. Maar het is ondoenlijk deze ontwikkelingen allemaal bij te benen. Wij zien mogelijkheden voor synergie binnen een groothandelsnetwerk. Kansen voor gemeenschappelijke innovatie en het reduceren van de exploitatiekosten van huidige technologieën. We delen best practices en brengen vraag en aanbod bij elkaar. We willen kennis en innovatie bereikbaar maken voor elke deelnemer en daarmee het gehele netwerk concurrerender en innovatiever maken.

naar het kennisportaal ExpertPlace

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer op onze mailpost en blogs

Formulier
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Robert van der Wardt
Robert van der Wardt
ERP-connectiviteit

"In ruim 25 jaar heb ik de automatiseringsbehoefte van veel groothandelsprocessen vertaald naar een ERP-software oplossing. Door de groeiende automatisering in aanvullende bedrijfsprocessen is de rol van ERP door de jaren heen veranderd. Daarbij kan ERP niet op alle deelgebieden zo diep gaan als de gespecialiseerde niche-oplossingen. Wel is en blijft ERP een verbindend transactiesysteem die vooral een open applicatie dient te zijn."