Verbindingen leggen

Wij hoeven jou niet te vertellen dat de groothandel alleen toekomst heeft als deze gebaseerd is op data. Marktplaatsen, waardeketens en consumentengedrag digitaliseren immers snel en jij wilt hierin mee.

De sleutel tot het succes zit in de digitale verbinding van je mensen, processen en systemen. De vraag is veel meer “hoe dan?” Wij helpen je hier graag bij.

Samen de uitdaging aangaan

De materie is complex en de technologische ontwikkelingen stoppen niet. Daarom focussen wij ons op het digitaliseren van groothandels. Met jouw strategie als uitgangspunt weten wij de waarde van technologie te maximeren.

We helpen bij eventuele proces- en organisatorische veranderingen en bij de implementatie van software voor datamanagement en -integratie. Jouw mensen en onze experts werken samen, als één team. Wij hebben de wijsheid immers niet in pacht en delen onze kennis gul. Die is waardevol voor iedereen.

Kansen pakken met digitalisering

Met onze focus op de digitale groothandel willen wij jouw organisatie het zelfvertrouwen geven om te blijven veranderen. Jij ziet steeds weer nieuwe kansen. Wij bedenken, begeleiden en inspireren zodat je die kansen ook echt kunt pakken. Wil je in gesprek over de mogelijkheden? We horen het graag.

Lees verder over ons concept

 

Maurice Laan
Maurice Laan
Bedrijfsstrategie & verandermanagement

“De digitaliserende wereld vraagt organisaties het bestaansrecht, hun 'waarom', opnieuw te definiëren. Dit vraagt vaak om transformatie van het businessmodel en raakt alle mensen, processen en onderliggende technologieën. Ook zal 'de adaptieve organisatie' als competentie moeten worden ontwikkeld, omdat verandering een constante is.”

Erik Thiele
Erik Thiele
Data-integratie & -management

"Markten veranderen continu. Het vindt geleidelijk plaats zodat we ons er niet van bewust zijn dat het applicatielandschap niet meer optimaal aansluit op de praktijksituatie. Spreadsheets, handmatig in stand gehouden koppelingen, inconsistente databases en vele -gaandeweg ontstane- suboptimale oplossingen krijgen ongemerkt de overhand. Bij tijdige signalering vragen verbeterslagen minder inspanning dan het langere tijd op zijn beloop laten."

Wij zoeken voor ons team een business consultant en een data- en procesintegratie specialist

Help jij onze klanten groeien? Op weg naar een succesvolle digitale groothandel!

lees wat wij kunnen bieden voor de business consultant

lees wat wij kunnen bieden voor de data- en procesintegratie specialist