We zijn op zoek naar jou!

Ben jij de overtuigende business consultant die ons team komt versterken?

Duik jij graag in data- en bedrijfsprocessen? Leg je gemakkelijk verbanden en kun je dit vertalen naar verbeteringen en oplossingen? Word jij enthousiast als je ziet dat ons werk en de gekozen oplossing onze klant daadwerkelijk verder helpt?

Je werkt graag op het snijvlak van IT-toepassingen en bedrijfsprocessen. Het gaat je niet alleen om het analyseren en ontwerpen, maar ook om het zelf realiseren. Je weet dat innovatie en verandering in organisaties zorgen voor weerstand. Je schrikt hier niet van terug maar kunt mensen meekrijgen door te overtuigen.

Van nature weet je kennis goed over te brengen en processen te begeleiden. Je bent iemand die eerder past in een klein team dan een grote corporate organisatie. Je wil ook graag werken in een bedrijf dat de ambitie heeft te groeien, maar dit niet alleen relateert aan omvang.

Wholesale Consulting - Vol Vertrouwen Veranderen

Onze klanten weten heel goed dat ze moeten transformeren naar een groothandel gebaseerd op data. Marktplaatsen, waardeketens en consumentengedrag digitaliseren immers snel en ze willen hierin mee.

De sleutel tot hún succes zit in de digitale verbinding van mensen, processen en systemen. Wat klanten vooral bezighoudt is de vraag: “maar hoe dan?” Wholesale Consulting helpt ze hier graag bij.

De materie is complex en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom focussen wij ons volledig op het digitaliseren van groothandels. We weten de waarde van technologie te maximeren door deze te verbinden met de strategie.

Eventuele proces- en organisatorische veranderingen die hieruit voortvloeien begeleiden we vanzelfsprekend ook. Naast hoogwaardig advies leveren we software-oplossingen voor datamanagement en -integratie.

We werken samen met de klant aan oplossingen, als één team. Want wij hebben de wijsheid niet in pacht. Daarom stimuleren wij het delen van kennis van en inspirerende ervaringen.

Wholesale Consulting helpt klanten aan het zelfvertrouwen om te blijven veranderen. Zij zien de kansen van de digitale groothandel, én wij zorgen er samen voor dat ze die kunnen pakken.

Wat neem je mee?

 • Minimaal HBO analytisch denk- en werkniveau, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde & informatica.
 • Je kunt strategisch meedenken en adviseren, en dit vertalen naar technologische middelen en het bijbehorende veranderingsproces.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van de digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen.
 • Je houdt ervan om bedrijfsprocessen diepgaand te analyseren, verbanden te leggen en om te zetten naar ontwerpen en oplossingen.
 • Het is niet je primaire werkterrein, maar je kent de beschikbaarheid en algemene werking van communicatie- en integratieprotocollen zoals FTP, XML, SOAP, REST, EDI, API, ETL, etc. die data kunnen binnenhalen en ontsluiten.
 • Je haalt veel uit de mogelijkheden van MS-Excel en hebt bij voorkeur ook een goede begripsvorming van andere databasetechnologieën.
 • Kennis en ervaring in de groothandelsprocessen is zeer welkom. Is dit nog niet aanwezig dan in ieder geval de ambitie en het vermogen je hierin verder te ontwikkelen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed om op een zelfstandige en professionele wijze mondeling en schriftelijk met klantrelaties te communiceren.

Belangrijkste competenties

 • Je neemt initiatief.
 • Bent analytisch sterk.
 • Je wilt blijven leren.
 • Je bent assertief en weegt belangen goed af.

Wat bieden we?

Veelzijdig werk bij een nog jonge onderneming in een dynamische omgeving. Onze cultuur is informeel, warm, collegiaal en inspirerend. Je komt terecht in een moderne, platte organisatie waarin je verantwoordelijkheid krijgt en kunt nemen. We bieden je de kans om jezelf en onze oplossingen verder te ontwikkelen.

Specifiek op jouw vakgebied moet je denken aan het adviseren, ontwerpen, begeleiden en opleiden van groothandels in procesverbeteringen en innovaties met de inzet van softwaretechnologie. Van A tot Z.

Je kunt leren van collega’s met specifieke kennis en ervaring in strategie, proces- en bedrijfsvoering, datamanagement en marketing. Je krijgt meerdere collega’s die zich ook bezighouden met het verbeteren en digitaliseren van bedrijfsprocessen. Kortom, een omgeving waarin je wordt uitgedaagd en je jezelf kunt uitdagen.

Het gaat om een functie van 40 uur per week in een vast dienstverband. Het salaris is in lijn met je kennis en ervaring. Een goede mobiele werkplek en -telefoon worden geregeld. Eventuele reiskosten worden vergoed. We hebben oog en budget voor jouw verdere opleiding, coaching en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Mail jouw persoonlijke levensloop en motivatie

Je mag uiteraard ook bellen als je vragen hebt over de job.

Jeroen Philippi mobiel bereikbaar op: +31 (0)6 50250429

Lennart van Dam
Lennart van Dam
Efficiënte & schaalbare organisatie

"Belangrijke zaken zijn niet urgent en urgente zaken zijn onbelangrijk, dit is voor veel organisaties herkenbaar. Iedereen is veelal druk met dagelijkse urgente werkzaamheden. Hierdoor ontstaat er een inefficiënte organisatie. Het is mijn uitdaging om groothandels en haar processen te optimaliseren zodat er een schaalbare en efficiënte organisatie ontstaat. Hierdoor kun je als bedrijf bezig zijn met activiteiten welke daadwerkelijk waarde toevoegen."

Erik Scholing
Erik Scholing
Bedrijfsprocessen optimaliseren

"Groothandels worden bijna dagelijks uitgedaagd om hun concurrentiepositie bij te slijpen en relevant te blijven. Om hierbij nieuwe technologie succesvol in te zetten en steeds digitaler te handelen is het belangrijk het fundament en bedrijfsprocessen op orde te hebben. Meer rendement, kostenbesparing en versnelling liggen nog steeds binnen handbereik door bestaande technologie beter af te stemmen op de bedrijfsprocessen."