6 juni 2023

Wij moesten daarom eind januari hals over kop verhuizen naar een nieuw onderkomen. Een nieuw (tijdelijk) kantooradres hadden we gelukkig snel gevonden in Woerden bij Flexkantoor Bij Jacob op de Jaap Bijzerweg 19. In het voorjaar hebben we aansluitend de knoop doorgehakt om na de modernisering van het kantoorpand in Bodegraven in de zomermaanden terug te keren. Niet om wederom een aantal kantoorkamers op de eerste etage in te nemen maar een volledige gemoderniseerde vleugel op de tweede etage te huren.

Het betekent dat we vanaf de zomer van dit jaar een ruim en modern kantoor kunnen betreden dat ook van alle gemakken voorzien is. Het is daarmee ook een geschikte accommodatie geworden om wederom kennisevenementen met onze relaties te organiseren.

De vleugel op de tweede etage is nu nog leeg maar wel voorzien van vloerkoeling en -verwarming aangesloten op warmtepompen die straks gevoed worden door de elektriciteit van de zonnepanelen op het dak.

Het nodige timmer- en installatiewerk is in uitvoering. Binnenkort kunnen we meer laten zien als het volledig opgeleverd is en we na de zomervakantie een openingsborrel organiseren.